Vacatures

Theater Kalleke Step zoekt:

Jonge en minder jonge enthousiaste vrijwilligers om ons team te vervolledigen als:

Poppenspeler (m/v)

De techniek wordt je geduldig aangeleerd en je krijgt al de tijd om te oefenen en te groeien als poppenspeler. De poppenspeler is immers het verlengstuk van de pop. Via de draadjes leg je de ziel van je te spelen rol in je pop en ben je net zo goed een acteur/actrice.

Stemmenacteur (m/v)

Al onze producties worden live gespeeld. De stemmenacteurs hebben zicht op hun pop op het toneel. Veelal nemen zij enkele rollen voor hun rekening. Het zijn acteurs pur sang en staan dan ook toneel te spelen….achter de scene. Zin om te ontdekken wat je al dan niet met je stem aankan? Ook hier krijg je op aanwijzingen van de regisseur de tijd om te groeien in je rol(len).

Technieker (m/v)

Theater Kalleke Step innoveert voortdurend in licht, geluid en… film. Light-settings worden op voorhand geprogrammeerd, zendermicrofoons worden afgeregeld en af en toe maken we animatiefilms met onze poppen in de hoofdrol. Onze chef techniek Toon kan best wat hulp gebruiken met dit alles.

*Voor wie niet kan kiezen, poppenspeler en stemmenacteur kan/mag gecombineerd worden, zo word je een all-rounder binnen ons gezelschap.

Wat wij bieden:

  • Gratis opleiding volgens jouw tempo
  • Heel toffe en leuke repetitiemomenten
  • Ontzettend veel voldoening tijdens en na de voorstellingen
  • De vriendschap en waardering van honderden kinderen en volwassenen
  • Dat je deel wordt van een fantastisch  toffe bende ‘Steppers’

Goed om te weten:

  • Alles gebeurt op vrijwillige basis, via je jaarlijks lidgeld (€17,50) ben je verzekerd bij alle activiteiten van Theater Kalleke Step en Reynout vzw en krijg je maandblad ‘De Rommelpot’ toegestuurd.
  • Per voorstelling kan je genieten van een aantal gratis drankjes en na een productie schuiven we op kosten van de kas onze beentjes onder tafel (inclusief partners).
  • Je bent geheel vrij om aan een productie mee te werken maar als je je hebt opgegeven wordt verwacht dat je op alle repetities aanwezig bent (uitzonderingen kunnen altijd).

Heb je ‘r zin in? Laat het ons weten!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam